Latest News in Grid

Latest News in List

Latest Special

Përderisa tregimi i historive dhe përrallave është rutinë e zakonshme e shumë prindërve, tani duket se edhe nëse iu lexoni fëmijëve prej moshës gjashtë muajsh, ata do të korrin shumë përfitime nga kjo. Hulumtimet nga Nju Jorku zbulojnë se t’u lexuarit libra fëmijëve mund t’ua përmirësojë fjalorin dhe aftësitë e leximit katër vite më vonë,…