Latest News in Grid

“Nëna është gjithçka – ajo është ngushëllimi ynë në pikëllimin, shpresa jonë në mjerimin tonë…

Latest News in List

Latest Special

Pavarësisht stimulimit të vazhdueshëm për të forcuar intelektin e fëmijës suaj, thuhet dhe është zbuluar tashmë se thuajse 50% e intelektit të secilit prej nesh vjen prej gjeneve tona dhe pjesa tjetër prej ambientit që na rrethon. Sipas një studimi të ri të prezantuar nga revista e psikologjisë “Psychology Spot”, thuhet se njerëzit lindin me…